Sunday, September 2, 2018

Lirik Suket Teki - Az Zahir


*Suluk*

Suket Teki..
Mapan sak njeroning tanduran pari..
Duh sedulur ayo podo ngaji..
Kanggo sangu mbesuk nek uwes mati..

#
La Ilaha Illallah..
Al Malikul Haqqul Mubin..
Muhammadurosulullah..
Asodiqul Wa'dil Aamiin..
2x

Wahai kawan dimana engkau berada..
Ajal itu pasti kan tiba..
Mari kita tingkatkan iman dan taqwa..
Sebelum ajal menjemput kita..
2x

Back #

Malam pertama ono ing kubur..
Sewu sekso iku wernane..
Duh sedulur ayuk podo nyolatake..
Ungsil khobri di tindak' ake..
2x

Back #

Sholat unsil Qobri Akeh faedahe..
Kanggo kita sing nindakake..
Lan kanggo uwong sing uwes mati..
Mugi Allah ngijabahi..
2x


EmoticonEmoticon